Som abonnent av Magasinet BUNAD får du ubegrenset tilgang til Bestestova. Her finner du alle hovedartikler som har blitt publisert fra starten i 2004, og frem til i dag. I tillegg finner du masse flotte bilder!

Slik får du tilgang til Bestestova:

- Gå til innmelding for eksisterende medlemmer her!
- Her må du logge inn med Facebook. Dette bruker vi slik at du slipper å ha enda ett brukernavn og passord og forholde deg til.
- Deretter legger du inn informasjon om e-postadresse eller kundenummer for å låse opp Bestestova (du finner kundenummer på mottatt faktura).

Om du ikke er abonnent kan du bli det ved å registrere deg her
For kr. 499,- per år får du:
- 2 utgaver av Magasinet BUNAD per år
- 1 årlig temabok
- Tilgang til Bestestova

Enklere innlogging via Facebook

Vi har lagt opp til at innlogging må gjøres via Facebook. Det er veldig enkelt og greit både for dere og for oss. De fleste er jo på Facebook allerede, og du slipper å forholde deg til enda et passord. 

Imidlertid opplever vi at noen få er skeptiske til denne innloggingen, selv brukere som allerede er logget inn på Facebook. Men dette er en helt ubegrunnet frykt, og vi kan forsikre om at det ikke er noen fare forbundet med dette. Facebook kommer ikke til å sende deg hverken spam eller misbruke deg, dine opplysninger eller kontoen din. 

For de som ikke har, eller ikke ønsker en Facebook-konto, må vi be om litt tålmodighet. Vi jobber med å få på plass en alternativ innlogging, med vi trenger å jobbe med teknikken rundt dette. 

Om du trenger hjelp til innlogging kan du alltid kontakte oss: kundeservice@bunad-magasinet.no