På en tur til København snublet vi nærmest tilfeldig ned trappen til Foreningen til Folkedansens Fremme i Nørre Farimagsgade. Der traff vi tre hyggelige damer som lever og ånder for de danske folkedraktene. De samler inn, reparerer og syr, slik at foreningens dansere skal kunne trå dansen i høvelige antrekk. Alt det spennende de hadde i sine gjemmer skal vi komme tilbake til i en senere artikkel. Først skal dere få stifte bekjentskap med en av de ivrige damene, Liese Nielsen. Hun er selv en aktiv danser. Liese har en drakt fra Læsø, og til stor glede for oss, stilte hun sporty opp til fotografering i den staselige drakten.

Bli med inn i Bestestova vår

Der kan du som abonnerer få din egen nøkkel inn til en verden av artikkelstoff om temaet vi brenner for: Bunader og folkedrakter!

I Bestestova kan du altså kose deg med interessante artikler, og flotte fargebilder av praktfulle bunader og folkedrakter.

I Magasinet BUNAD har vi opp gjennom årene fått møte de fremste innenfor fagområdet vårt, både tilvirkere og historikere. Nå har vi samlet også dem i Bestestova, og der kan du få møte dem.

Hjertelig velkommen inn!

Bli medlem
  • Arkiv fra 37 utgaver siden 2004
  • Ubegrenset tilgang til digitalt innhold og arkiv
  • To utgaver a Magasinet Bunad pr år
  • Årlig temabok

499,- per år