«Vårens vakreste eventyr» hadde initiativtaker AnnBeth Bergh kalt bunadmessen i Porsgrunn. Det var «stinn brakke» på Folkets Hus lørdag 18. april, da lokale bunadprodusenter var samlet for å vise frem mange varianter av Telemarks bunader med sølv og annet tilbehør.

Etter som tiden for selve bunadshowet nærmet seg, ble det trangt om saligheten rundt catwalken. Som seg hør og bør blinket det i blitzlamper da modellene svingte seg opp og ned runway’en.

Vi dro kjensel på bunader både fra Almankås i Bø, Stoffbua i Skien, Husfliden i Skien og flere andre. Sylvbui i Rysstad var også representert på messen.

Bli med inn i Bestestova vår

Der kan du som abonnerer få din egen nøkkel inn til en verden av artikkelstoff om temaet vi brenner for: Bunader og folkedrakter!

I Bestestova kan du altså kose deg med interessante artikler, og flotte fargebilder av praktfulle bunader og folkedrakter.

I Magasinet BUNAD har vi opp gjennom årene fått møte de fremste innenfor fagområdet vårt, både tilvirkere og historikere. Nå har vi samlet også dem i Bestestova, og der kan du få møte dem.

Hjertelig velkommen inn!

Bli medlem
  • Arkiv fra 37 utgaver siden 2004
  • Ubegrenset tilgang til digitalt innhold og arkiv
  • To utgaver a Magasinet Bunad pr år
  • Årlig temabok

499,- per år