I fjor sommer fikk vi en invitasjon fra Sverige som vi ikke kunne motstå: «Har dere lyst til å komme til Dala-Floda på Komidsommarfesten? Vi skal kle opp tre bruder med et stort brudefølge, og om dere ønsker, kan dere være med helt fra morgenen når alle skal pyntes.» Invitasjonen kom fra Erik Thorell, daglig leder på Skansen som vi fikk stifte bekjentskap med i forrige utgave av Magasinet BUNAD. Han har selv sine aner i Gagnef og Mockfjärd og var en av de ansvarlige for arrangementet i Dala-Floda. Postkortene han hadde lagt ved invitasjonen var så vanvittig fargerike at dette måtte vi bare oppleve! 

Bli med inn i Bestestova vår

Der kan du som abonnerer få din egen nøkkel inn til en verden av artikkelstoff om temaet vi brenner for: Bunader og folkedrakter!

I Bestestova kan du altså kose deg med interessante artikler, og flotte fargebilder av praktfulle bunader og folkedrakter.

I Magasinet BUNAD har vi opp gjennom årene fått møte de fremste innenfor fagområdet vårt, både tilvirkere og historikere. Nå har vi samlet også dem i Bestestova, og der kan du få møte dem.

Hjertelig velkommen inn!

Bli medlem
  • Arkiv fra 37 utgaver siden 2004
  • Ubegrenset tilgang til digitalt innhold og arkiv
  • To utgaver a Magasinet Bunad pr år
  • Årlig temabok

499,- per år