Å bli født er en dramatisk opplevelse. Heldigvis har naturen innrettet det slik at vi slipper å bære minnene fra denne begivenheten med oss på veien gjennom livet. Kanskje er det også like greit at vi ikke erindrer noe fra den første tiden etterpå, heller. Spedbarnstilværelsen har nemlig ikke alltid vært like fløyelsmyk og rosenrød. I kjærlighet og beste mening har nyfødte menneskebarn blitt utsatt for både ubehagelige og til dels livsfarlige aktiviteter. Dog i den hensikt å skåne dem for onde makter og for å sikre inngangsbilletten til perleporten om det skulle gå riktig ille.

Bli med inn i Bestestova vår

Der kan du som abonnerer få din egen nøkkel inn til en verden av artikkelstoff om temaet vi brenner for: Bunader og folkedrakter!

I Bestestova kan du altså kose deg med interessante artikler, og flotte fargebilder av praktfulle bunader og folkedrakter.

I Magasinet BUNAD har vi opp gjennom årene fått møte de fremste innenfor fagområdet vårt, både tilvirkere og historikere. Nå har vi samlet også dem i Bestestova, og der kan du få møte dem.

Hjertelig velkommen inn!

Bli medlem
  • Arkiv fra 37 utgaver siden 2004
  • Ubegrenset tilgang til digitalt innhold og arkiv
  • To utgaver a Magasinet Bunad pr år
  • Årlig temabok

499,- per år