Andre har ristet natta av oss. Ikke fordi han har 20 rautende melkekyr på båsen eller en umenneskelig arbeidsgiver, men fordi han nyter arbeidstimene i stedet for å telle dem. Han er gull- og sølvsmed, knivmaker, kunst-maler og treskjærer. Han lafter, bygger og restaurerer. Han murer og leker seg med svære kampesteiner i det ene øyeblikket, i det neste pusler han med hårfint filigransarbeid. Kanskje finner du ham med nostalgisk iver på hodet i motoren til ei folkevognboble eller tålmodig opptatt med å plante små kirsebærspirer som han skal lage møbler av på sine eldre dager. Hvis du spør ham hva som er arbeid og hva som er hobby, er jeg ikke sikker på om han vil forstå spørsmålet.

Bli med inn i Bestestova vår

Der kan du som abonnerer få din egen nøkkel inn til en verden av artikkelstoff om temaet vi brenner for: Bunader og folkedrakter!

I Bestestova kan du altså kose deg med interessante artikler, og flotte fargebilder av praktfulle bunader og folkedrakter.

I Magasinet BUNAD har vi opp gjennom årene fått møte de fremste innenfor fagområdet vårt, både tilvirkere og historikere. Nå har vi samlet også dem i Bestestova, og der kan du få møte dem.

Hjertelig velkommen inn!

Bli medlem
  • Arkiv fra 37 utgaver siden 2004
  • Ubegrenset tilgang til digitalt innhold og arkiv
  • To utgaver a Magasinet Bunad pr år
  • Årlig temabok

499,- per år