Å kjøpe en bunad er en stor investering for de fleste av oss. Hvordan skal en vanlig bunadkjøper kunne vurdere kvaliteten og gjøre et riktig valg? For det er mye å passe på, og det er ikke rart at mange føler seg usikre. Er bunaden sydd av en person som behersker faget, eller en som bare utgir seg for å kunne det? Er materialene gode nok, er broderiene utført etter alle kunstens regler? Og sist, men ikke minst, passer denne bunaden egentlig til meg. Sitter den slik den skal? Er den sydd i samsvar med gammel tradisjon? Hvordan kan jeg være sikker på at jeg ikke blir lurt?  Det går jo så mange slags rykter... Vi kontaktet to erfarne fagpersoner for å få svar på noen av spørsmålene.

Bli med inn i Bestestova vår

Der kan du som abonnerer få din egen nøkkel inn til en verden av artikkelstoff om temaet vi brenner for: Bunader og folkedrakter!

I Bestestova kan du altså kose deg med interessante artikler, og flotte fargebilder av praktfulle bunader og folkedrakter.

I Magasinet BUNAD har vi opp gjennom årene fått møte de fremste innenfor fagområdet vårt, både tilvirkere og historikere. Nå har vi samlet også dem i Bestestova, og der kan du få møte dem.

Hjertelig velkommen inn!

Bli medlem
  • Arkiv fra 37 utgaver siden 2004
  • Ubegrenset tilgang til digitalt innhold og arkiv
  • To utgaver a Magasinet Bunad pr år
  • Årlig temabok

499,- per år