I august i år var jeg så heldig å få besøk av Mary B. Kelly fra Amerika. Hun er blant annet kjent for å ha skrevet en rekke bøker om tradisjonell bruk av symboler. Vi har hatt kontakt med hverandre i et års tid i forbindelse med oppdraget jeg fikk av henne i 2009 med å brodere en høgsetebrudeduk fra Telemark. Hun var også interessert i «Broderi-cafeen» vi har på Evju Bygdetun i Sauherad. Hun var min gjest fra 2. - 6. august i år, og i den forbindelse viste jeg henne litt av Telemarkskulturen. Vi besøkte museer, håndverkere og flere gårdstun. Og den siste kvelden arrangerte vi en stor fest for henne på Evju Bygdetun.  

Bli med inn i Bestestova vår

Der kan du som abonnerer få din egen nøkkel inn til en verden av artikkelstoff om temaet vi brenner for: Bunader og folkedrakter!

I Bestestova kan du altså kose deg med interessante artikler, og flotte fargebilder av praktfulle bunader og folkedrakter.

I Magasinet BUNAD har vi opp gjennom årene fått møte de fremste innenfor fagområdet vårt, både tilvirkere og historikere. Nå har vi samlet også dem i Bestestova, og der kan du få møte dem.

Hjertelig velkommen inn!

Bli medlem
  • Arkiv fra 37 utgaver siden 2004
  • Ubegrenset tilgang til digitalt innhold og arkiv
  • To utgaver a Magasinet Bunad pr år
  • Årlig temabok

499,- per år