De siste års økende interesse i Norge for bunader og folkedrakter har rullet over Atlanteren som en liten tsunami. Riktignok har bølgen kanskje ikke hatt sterkest virkning på Østkysten, men i Midtvesten og på Vestkysten, og forbausende nok også i det varme Syd-California. Noe av forklaringen skyldes nok at i senere tid har mange fra Midtvesten med sin store norsk-amerikanske befolkningsgruppe  flyttet til California, delvis for å unngå de kalde vintrene og de meget varme  somrene de kom fra. California har nå en temmelig stor befolkningsgruppe som har norske røtter, og som er stolte av sin norske herkomst.

Bli med inn i Bestestova vår

Der kan du som abonnerer få din egen nøkkel inn til en verden av artikkelstoff om temaet vi brenner for: Bunader og folkedrakter!

I Bestestova kan du altså kose deg med interessante artikler, og flotte fargebilder av praktfulle bunader og folkedrakter.

I Magasinet BUNAD har vi opp gjennom årene fått møte de fremste innenfor fagområdet vårt, både tilvirkere og historikere. Nå har vi samlet også dem i Bestestova, og der kan du få møte dem.

Hjertelig velkommen inn!

Bli medlem
  • Arkiv fra 37 utgaver siden 2004
  • Ubegrenset tilgang til digitalt innhold og arkiv
  • To utgaver a Magasinet Bunad pr år
  • Årlig temabok

499,- per år