Se hvordan vi kledde opp Annette på to forskjellige måter, med samme bunad. Annette har den rekonstruerte bunaden fra Nord-Trøndelag. Den var ny til 17. mai i år, og Annette er ikke så rent lite stolt av den. Ta en titt på de to bildene over. Skulle du være i tvil om hva som er både stiligst og riktigst, kan du lese mer på neste side. Men for all del, ta ikke dette så veldig alvorlig! Det vil sikkert være mulig å finne feil, selv på den riktige varianten vår. Vi har «kledd på oss selv», uten spesialister til stede, slik de fleste må, når de skal bruke bunaden sin. Kanskje kan det være noen tips å ta med seg...

Bli med inn i Bestestova vår

Der kan du som abonnerer få din egen nøkkel inn til en verden av artikkelstoff om temaet vi brenner for: Bunader og folkedrakter!

I Bestestova kan du altså kose deg med interessante artikler, og flotte fargebilder av praktfulle bunader og folkedrakter.

I Magasinet BUNAD har vi opp gjennom årene fått møte de fremste innenfor fagområdet vårt, både tilvirkere og historikere. Nå har vi samlet også dem i Bestestova, og der kan du få møte dem.

Hjertelig velkommen inn!

Bli medlem
  • Arkiv fra 37 utgaver siden 2004
  • Ubegrenset tilgang til digitalt innhold og arkiv
  • To utgaver a Magasinet Bunad pr år
  • Årlig temabok

499,- per år