På Norsk folkemueum var vi så heldige å få en prat med en av modellene i den nye boka til Laila Durán, «Scandinavian Folklore». Han heter Thomas Michael Walle og er førstekonservator ved museet. Tidligere i år disputerte han ved Det samfunnsvitenskapelige fakultet, UiO, der han forsvarte sin doktoravhandling: «A Passion for Cricket. Masculinity, ethnicity, and diasporic spaces in Oslo.» Den handler, som tittelen forteller, om kjønnsidentitet hos pakistanske menn. Nå for tiden jobber han med temaet «Nyere innvandring, kulturelt mangfold og det flerkulturelle museum», som nå er et av folkemuseets store satsningsområder.

Bli med inn i Bestestova vår

Der kan du som abonnerer få din egen nøkkel inn til en verden av artikkelstoff om temaet vi brenner for: Bunader og folkedrakter!

I Bestestova kan du altså kose deg med interessante artikler, og flotte fargebilder av praktfulle bunader og folkedrakter.

I Magasinet BUNAD har vi opp gjennom årene fått møte de fremste innenfor fagområdet vårt, både tilvirkere og historikere. Nå har vi samlet også dem i Bestestova, og der kan du få møte dem.

Hjertelig velkommen inn!

Bli medlem
  • Arkiv fra 37 utgaver siden 2004
  • Ubegrenset tilgang til digitalt innhold og arkiv
  • To utgaver a Magasinet Bunad pr år
  • Årlig temabok

499,- per år