I forrige utgave av Magasinet BUNAD fikk vi stifte bekjenskap med denne fine gjengen fra Skåne. Da var det barnedåp i Seglora Kyrke på Skansen. Men Skansen er et stort og flott friluftsmuseum med gårder fra hele Sverige. Og vi måtte selvsagt ta med damene, som representerer fire generasjoner, til «hjemlige trakter» i Skånegården. Oldemor May Britt, mormor Ulla Britt mamma Anna og hennes datter Alva trivdes blant alle dyrene i det koselige tunet. Der ble de møtt av selveste symbolet for Skåne, Skånegåsa. En flokk på fire så ut til å trives som fotomodeller og hadde stor sans for å være midt i fokus.

Bli med inn i Bestestova vår

Der kan du som abonnerer få din egen nøkkel inn til en verden av artikkelstoff om temaet vi brenner for: Bunader og folkedrakter!

I Bestestova kan du altså kose deg med interessante artikler, og flotte fargebilder av praktfulle bunader og folkedrakter.

I Magasinet BUNAD har vi opp gjennom årene fått møte de fremste innenfor fagområdet vårt, både tilvirkere og historikere. Nå har vi samlet også dem i Bestestova, og der kan du få møte dem.

Hjertelig velkommen inn!

Bli medlem
  • Arkiv fra 37 utgaver siden 2004
  • Ubegrenset tilgang til digitalt innhold og arkiv
  • To utgaver a Magasinet Bunad pr år
  • Årlig temabok

499,- per år