Barbro har mange års erfaring som bunadtilvirker både i egen systue og på Husfliden i Oslo. Hun har også en finger med i spillet på bunadutdanningen og som sensor for svenner i bunadtilvirkerfaget. Hun har holdt en rekke bunadkurs i Asker husflidslag, der hun for tiden også innehar formannsvervet. Barbro er også kjent som bloggeren «Fru Storlien» der hun kommer med så mange slags betraktninger rundt en bunadtilvirkers hverdag. Ofte med et humoristisk skråblikk på bunadkjøperes kunnskaper, eller manglende sådan om faget vårt, eller på plagget de ønsker å skaffe seg, eller få reparert i en fei.

Bli med inn i Bestestova vår

Der kan du som abonnerer få din egen nøkkel inn til en verden av artikkelstoff om temaet vi brenner for: Bunader og folkedrakter!

I Bestestova kan du altså kose deg med interessante artikler, og flotte fargebilder av praktfulle bunader og folkedrakter.

I Magasinet BUNAD har vi opp gjennom årene fått møte de fremste innenfor fagområdet vårt, både tilvirkere og historikere. Nå har vi samlet også dem i Bestestova, og der kan du få møte dem.

Hjertelig velkommen inn!

Bli medlem
  • Arkiv fra 37 utgaver siden 2004
  • Ubegrenset tilgang til digitalt innhold og arkiv
  • To utgaver a Magasinet Bunad pr år
  • Årlig temabok

499,- per år