I 2006 overtok Ingrid Lene Langedok butikken etter sin tante, Alvhild Jørgensen, på Notodden. Der har hun valgt å konsentrere seg om bunadene etter Anne Bamle ved å videreføre og selge bunader med hennes mønster og i hennes ånd. Ingrid Lene er kunstner og skulptør med utdannelse både fra Statens Kunstakademi, Statens Håndverks- og Kunstindustriskole og Bellas Artes, Universitetet i Barcelona. Hun har holdt en rekke utstillinger både i inn- og utland. Hun har også hatt en rekke utsmykningsoppdrag. Men så var det denne pasjonen for tantens bunadvirksomhet, da; for i 58 år hadde tante Alvhild Jørgensen drevet broderi- og bunadforretning, og Ingrid Lene syntes det ville være for galt å legge ned den velrenommerte butikken da Alvhild ikke klarte mer. Så nærmest på idealistisk basis driver hun nå butikken videre. Fast medarbeider er Solfrid E. Knutsen. Og Ingrid Lene balanserer sine dager mellom sin kunstnervirksomhet og bunader. 

Bli med inn i Bestestova vår

Der kan du som abonnerer få din egen nøkkel inn til en verden av artikkelstoff om temaet vi brenner for: Bunader og folkedrakter!

I Bestestova kan du altså kose deg med interessante artikler, og flotte fargebilder av praktfulle bunader og folkedrakter.

I Magasinet BUNAD har vi opp gjennom årene fått møte de fremste innenfor fagområdet vårt, både tilvirkere og historikere. Nå har vi samlet også dem i Bestestova, og der kan du få møte dem.

Hjertelig velkommen inn!

Bli medlem
  • Arkiv fra 37 utgaver siden 2004
  • Ubegrenset tilgang til digitalt innhold og arkiv
  • To utgaver a Magasinet Bunad pr år
  • Årlig temabok

499,- per år