"Det er ingen som produserer mannsbunader i Norge lenger", er det noen som hevder. Vi vet jo bedre, så vi tok turen til to tilvirkere som raskt kunne hjelpe oss å knuse denne myten: Anny Strand og Joar Vågø jobber sammen under navnet Bunadtilvirkerne. I ei lita systue på Rodeløkka i Oslo er det full fart på produksjonen. Joar har jobbet med bunad i rundt 20 år og Anny, som tok svennebrevet sitt hos Joar i 2015, likte seg så godt i systua hans at hun har slått seg til der. De syr ikke bare mannsbunader, likevel har det blitt ganske mange i årenes løp! (Foto: Heidi Fossnes)

Bli med inn i Bestestova vår

Der kan du som abonnerer få din egen nøkkel inn til en verden av artikkelstoff om temaet vi brenner for: Bunader og folkedrakter!

I Bestestova kan du altså kose deg med interessante artikler, og flotte fargebilder av praktfulle bunader og folkedrakter.

I Magasinet BUNAD har vi opp gjennom årene fått møte de fremste innenfor fagområdet vårt, både tilvirkere og historikere. Nå har vi samlet også dem i Bestestova, og der kan du få møte dem.

Hjertelig velkommen inn!

Bli medlem
  • Arkiv fra 37 utgaver siden 2004
  • Ubegrenset tilgang til digitalt innhold og arkiv
  • To utgaver a Magasinet Bunad pr år
  • Årlig temabok

499,- per år