Lær å sy skjørt

Målsøm
Mønsterkonstruksjon
Redesign

kr 425,-

Lær å sy skjørt med Veronika Svensson Glitsch

Du kjenner kanskje Veronika Svensson Glitsch? Hun kan søm! Med sin årelange praksis i både mønsterkonstruksjon, sømteknikk, redesign og omsøm, og ikke minst hennes erfaring som kurslærer lover det veldig godt for boken «Lær å sy SKJØRT. Målsøm, Mønsterkonstruksjon, Redesign.» Ved å sprette seg gjennom store mengder gamle klær har hun skapt mange spenstige skjørt tilpasset ulike kroppstyper.

Lær å sy skjørt

Denne boka inneholder grunnleggende kunnskap om målsøm av skjørt, demonstrert trinn for trinn i 19 oppskrifter. Den tar for seg  mønsterkonstruksjon, sømteknikk, innprøving på tre ulike kroppsformer og redesignede skjørt.

Kunnskapen i boka er for deg som utdanner deg innen klesdesign og skredderfaget, eller for deg som ønsker å lære deg faget på egen hånd.

Veronika Svensson Glitsch er førsteamanuensis med doktorgrad i passformtilpasning under gradering av klær. Hun har en omfattende utdanning innen tekstil, klesdesign og skredderfaget i tillegg til årelang praksis som yrkesaktiv klesdesigner, målsømskredder, redesigner, universitetslektor og kurslærer.

  • Antall sider: 176
  • Forfatter: Veronika Svensson Glitsch
  • Utgiver: Smøyg Forlag, 2021
  • ISBN: 978-82-93850-02-1
Loading ...
Loading ...