Lær å sy skjørt

Målsøm
Mønsterkonstruksjon
Redesign

kr 499,-

Lær å sy skjørt med Veronika Svensson Glitsch

Du kjenner kanskje Veronika Svensson Glitsch? Hun kan søm! Med sin årelange praksis i både mønsterkonstruksjon, sømteknikk, redesign og omsøm, og ikke minst hennes erfaring som kurslærer lover det veldig godt for boken «Lær å sy SKJØRT. Målsøm, Mønsterkonstruksjon, Redesign.» Ved å sprette seg gjennom store mengder gamle klær har hun skapt mange spenstige skjørt tilpasset ulike kroppstyper.

Lær å sy skjørt

Denne boka inneholder grunnleggende kunnskap om målsøm av skjørt, demonstrert trinn for trinn i 19 oppskrifter. Den tar for seg  mønsterkonstruksjon, sømteknikk, innprøving på tre ulike kroppsformer og redesignede skjørt.

Kunnskapen i boka er for deg som utdanner deg innen klesdesign og skredderfaget, eller for deg som ønsker å lære deg faget på egen hånd.

Veronika Svensson Glitsch er førsteamanuensis med doktorgrad i passformtilpasning under gradering av klær. Hun har en omfattende utdanning innen tekstil, klesdesign og skredderfaget i tillegg til årelang praksis som yrkesaktiv klesdesigner, målsømskredder, redesigner, universitetslektor og kurslærer.

  • Antall sider: 176
  • Forfatter: Veronika Svensson Glitsch
  • Utgiver: Smøyg Forlag, 2021
  • ISBN: 978-82-93850-02-1

If you don’t live in Norway you can not order the book on our website, please send an e-mail to: bestilling@bunad-magasinet.no

Se hva leserne av boka sier:

Til Veronika er forventningene alltid store, men her overgår hun seg selv. Vil du lære å målsy klær til egen/andres kropp, så er dette boka du bare MÅ ha! Det finnes ikke maken til denne boken. Måten hun forklarer dette vanskelige faget på med tekst og bilder, gjør det mulig å forstå for alle. Og når Veronika kunne lære meg å sy, kan hun helt sikkert lære deg å sy og! Løp og kjøp!

Sheila Lin

Magasinet BUNAD AS

Kverndalsgata 8

3717 Skien
Copyright © 2020 Magasinet Bunad


  • Loading ...
    Loading ...