SMØYG Forlag er i full gang!

12. Februar 2018

De første utgivelsene på vårt nye forlag var egne bøker; fjorårets temabok «Brudedrakt og krone fra sju prestegjeld» og «Håndplagg til bunader og folkedrakter». Neste bok som kommer er også en egen bok, årets temabok «Tilbehør til BUNAD. Lag det selv». Den blir sendt ut gratis til alle våre abonnenter en gang på ettersommeren.

Vi har flere spennende prosjekter på gang!

Etter at vi annonserte oppstarten av SMØYG Forlag ble vi raskt kontaktet av flere som hadde gode ideer, og noen av dem hadde kommet langt i både planlegging og skriveprosess. To av dem er allerede på god vei. Vi synes det er kjempegøy at det er så mange med gode ideer og et ønske om å formidle. 

Bøker vi ønsker å utgi

Vi ser for oss bøker innenfor vårt fagområde som for eksempel:
- Bøker som omhandler bunader fra et bestemt område, eller spesielle plagg. 
- Bøker om ulike typer håndverk og håndarbeid innenfor vårt fagområde: som for eksempel broderi, veving, sølv - og annet metallarbeid, skomaking, stofftrykk, konservering, vedlikehold m.m.
- Bøker som tar for seg og viser teknikker, men også mer historisk faglige bøker. 

Dette kan vi tilby:

- Vi tilbyr minst like gode vilkår som de store forlagene. 
- Vi følger retningslinjene til Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening.

Vi er opptatt av svært høy kvalitet gjennom hele produksjonen. Både når det gjelder det rent faglige og den tekniske kvaliteten som omhandler foto, layout, papir og innbinding. Har du en konkret idé, som er mer enn en flyvetanke, og er villig til å gi deg i kast med den store oppgaven en bokutgivelse er, så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss!

Send oss gjerne en mail med en kort beskrivelse av din bokplan.
Kanskje kan vi få til noe spennende sammen!

E-post: forlag@smoyg.no

Magasinet BUNAD AS

Kverndalsgata 8

3717 Skien
Copyright © 2020 Magasinet Bunad


  • Loading ...
    Loading ...