Smøyg forlag ble etablert i 2017 og ble opprinnelig startet for å kunne utgi Magasinet BUNADs årlige temabok. Men vi har siden oppstart også utgitt flere andre bøker skrevet av eksterne forfattere. Målet vårt er å gi ut bøker innenfor bunadfaget og andre relaterte områder.

Bøker vi ønsker å gi ut

  Vi ser for oss bøker innenfor vårt fagområde som for eksempel:

  • Om bunader fra et bestemte område eller spesielle plagg
  • Om ulike typer håndverk og håndarbeid innenfor vårt fagområde; broderi, veving, sølv og annet metallarbeid, skomaking, stofftrykk, konservering, vedlikehold, m. m.
  • Historiske fagbøker
  • Om håndarbeid, teknikker og oppskrifter
Bøker vi ønsker å gi ut

Dette kan vi tilby forfattere

  • Vi tilbyr minst like gode vilkår som de store forlagene.
  • Vi følger retningslinjene til Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening.

  Vi er opptatt av svært høy kvalitet gjennom hele produksjonen. Både når det gjelder det rent faglige og den tekniske kvaliteten som omhandler foto, layout, papir og innbinding.

  Har du en konkret idé, som er mer enn en flyvetanke, og er villig til å gi deg i kast med den store oppgaven en bokutgivelse er, så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss. Send oss gjerne en mail med en kort beskrivelse av din bokplan. Kanskje kan vi få til noe spennende sammen?

  E-post: forlag@smoyg.no

Dette kan vi tilby forfattere

Bestilling av bøker

  Om du er privatperson og ønsker å kjøpe bøker utgitt av SMØYG Forlag kan du besøke Magasinet BUNADs nettbutikk. Her finner du alle våre bøker.

  Om du er forhandler og ønsker å bestille bøker for videresalg kan du gjøre dette via Boknett eller sende din bestilling til: bestilling@bunad-magasinet.no

Bestilling av bøker
Loading ...
Loading ...